Personal Training in Groningen?

Wil jij sterker worden, afvallen of jouw conditie verbeteren? Zoek dan niet verder! Wij geven personal training gemaakt voor het behalen van jouw persoonlijke doel. 

De Gym 

Onze gym is gevestigd aan de Suikerlaan op het Suikerunieterrein. Een unieke locatie om samen aan de slag te gaan. 

In onze gym werken wij veel met dumbells en kettlebells. Ons doel verschilt per persoon. Ieder mens is immers anders. Maar vaak zijn onze trainingen gericht op het verbeteren van mobiliteit en evenwicht, daarnaast richtten wij ons op het vergroten van de spiergroepen. 
De personal training wordt gegeven door gecertificeerde trainers. Dit is belangrijk om kennis en vaardigheden goed over te brengen.  Onze gevarieerde trainingen zorgen ervoor dat jouw doel behaald wordt.  

Personal Training

Onze personal training kan naast krachttraining ook in de vorm van kickboksen. Kickboksen is een enorm effectieve manier om sterker te worden, af te vallen en om je conditie te verbeteren.
Tijdens een personal training kickboksen zal er ook veel op techniek worden gefocust. Dit zorgt voor een leerzame effectieve training.
Het is bij ons zelfs mogelijk om kickboksen en krachttraining met elkaar te combineren. 
Prijs per training 50,-
Pakket 10 trainingen 40,- per training

Voordelen Personal training

1 op 1 begeleiding

Motivatie op fysiek en mentaal gebied. We gaan samen aan de slag om de perfecte training samen te stellen.

Gevarieerd

Wij streven ernaar om elke keer een gevarieerde training samen te stellen voor onze klanten. Op deze manier blijf je makkelijker gemotiveerd.

Scherpe prijs

Wanneer je een pakket afneemt bij ons profiteer je van onze pakketkorting.

Deze mensen gingen u voor

Sinds ik bij Jonathan van Fitways train ben ik veel fitter. Ik ben zeer goed begeleid. Middels een combinatie van cardio en krachttraining heb ik mooie doelen gehaald! Naast het sporten ben ik ook gezonder gaan eten, dit is iets waar mijn personal trainer Jonathan mij heel goed in geadviseerd en begeleid heeft. Ik ben nu ruim 30 kilo afgevallen, en flink in spierkracht gegroeid. Iets waar ik elke dag trots op ben. Door de afwisseling in oefeningen en de zeer persoonlijke aanpak bleef ik gemotiveerd.

Ik raad personal trainer Jonatan Sadé van Fitways aan iedereen aan die fitter of sterker of wil worden!

Iemand met passie, die zijn vak verstaat!!

 

Remi Haveman

Ik loop nu meer dan een jaar bij Jonathan en had nooit verwacht dat ik sporten zo leuk zou vinden.

Elke vrijdag ga ik met plezier heen. En ben heel erg blij dat hij een oplossing gevonden heeft voor het sporten in de lockdown. Echt top.

Jan Kornelis

Het is erg leuk en zeker een aanrader om PT bij Jonathan te doen. Ik doe zelf aan krachttraining met een doel om aan mijn “BBB” te werken maar ook kickboksen doe ik. Jonathan pusht je om je doelen te bereiken en we gaan altijd voor het hoogst maximale aantal reps. De PT kickboksen is ook echt een aanrader daar trainen we de conditie, techniek en sparren we ook.

Gabriella

Klinkt interessant?

Meld je hier gratis aan voor een proefles en ontdek of het iets voor is.

Bel Jonathan voor meer informatie:

06 – 396 81 098

7 + 7 =