Wie zijn wij

Wij zijn een groep mensen die houden van vechtsport en respect hebben voor iedereen. Hard trainen en plezier in het trainen gaan bij ons hand in hand. Ons jongste lid is 6 en ons oudste lid is 58 jaar oud. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken of mee trainen.

Erwin van der Helm

Hoofdtrainer Helmsport

Als hoofdtrainer verzorg ik voornamelijk de kickbokstrainingen op maandag-, woensdag- en donderdagavond.

Na jaren wedstrijden te hebben gedraaid op Europees topniveau ben ik gaan lesgeven. Na 18 jaar lesgeven in diverse vechtsporten is sportvereniging Helmsport ontstaan.

Henry Pranger

Hoofdtrainer Kung-fu / Zelfverdediging

Henry is naast hoofdtrainer tevens mede-oprichter van de sportschool. Met zijn 35 jaar ervaring en zijn toewijding beschouwt hij vechtsport als een echte levensfilosofie.

Lilian Braaksma

Hoofdtrainer Jukuki

Lilian geeft training aan de kleinsten onder ons. Ze heeft 25 jaar ervaring in de vechtsportwereld, heeft 2e dan judo en bokst al meer dan 15 jaar. U kunt haar ook vinden op de maandagavonden bij het kickboksen.

Leroy Spiers

Kickbokstrainer

Leroy verzorgt samen met Jeroen de MMA trainingen bij de ATF. Hij heeft met kickboksen 5 jaar ervaring in de ring en inmiddels vele jaren ervaring in het lesgeven aan groepen.

Henk Mik

Assistent-trainer

Mik is onze assistent-trainer bij het kickboksen op de maandag- en woensdagavond.
Hierbij geeft hij les aan de mensen die willen sparren. Zijn ervaring komt voort uit 6 jaar Shotokan en Kyokushinkai karate, 3 jaar Jiu Jitsu, 3 jaar Sanda en meer dan 20 jaar kickboksen.

Harry Noordberger

Assistent-trainer

Harry is onze assistent-trainer bij het kickboksen op de maandag- en woensdagavond. Met 26 jaar ervaring in de vechtsport. Harry is ons komen helpen bij de lessen. Hij is onze vliegende keeper voor onze nieuwe leden.