Wie zijn wij

Wij zijn een groep mensen die houden van vechtsport en respect hebben voor iedereen. Hard trainen en plezier in het trainen gaan bij ons hand in hand. Ons jongste lid is 6 en ons oudste lid is 58 jaar oud. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken of mee trainen.

Erwin van der Helm

Hoofdtrainer Helmsport

Als hoofdtrainer verzorg ik voornamelijk de kickbokstrainingen op maandag-, woensdag- en donderdagavond.

Na jaren wedstrijden te hebben gedraaid op Europees topniveau ben ik gaan lesgeven. Na 18 jaar lesgeven in diverse vechtsporten is sportvereniging Helmsport ontstaan. Ondanks dat ik les geef. Draai ik elk jaar nog een toernooi of 2. Met als hoogte punt wereldkampioen karate te zijn geworden in okt 2018

Henry Pranger

Hoofdtrainer Kung-fu / Zelfverdediging

Henry is naast hoofdtrainer tevens mede-oprichter van de sportschool. Met zijn 35 jaar ervaring en zijn toewijding beschouwt hij vechtsport als een echte levensfilosofie.

Lilian Braaksma

Hoofdtrainer Jukuki

Lilian geeft training aan de kleinsten onder ons. Ze heeft 25 jaar ervaring in de vechtsportwereld, heeft 2e dan judo en bokst al meer dan 15 jaar. U kunt haar ook vinden op de maandagavonden bij het kickboksen.

Emil Mihaylov Spiridonov

bokstrainer

Emil verzorgd op de dinsdagavond de bokstraining bij Helmsport in het ATF. Een les waar techniek voorop staat. Emil heeft met zijn 20 jaar ervaring in de vechtsport  en daarin zijn strepen meer dan verdient. 

Henk Mik

Assistent-trainer

Mik is onze assistent-trainer bij het kickboksen op de maandag- en woensdagavond.
Hierbij geeft hij les aan de mensen die willen sparren. Zijn ervaring komt voort uit 6 jaar Shotokan en Kyokushinkai karate, 3 jaar Jiu Jitsu, 3 jaar Sanda en meer dan 20 jaar kickboksen.

Jerrold Curiel

Assistent Jeugd trainer

Jerrold zit al meer dan 30 jaar in het vechtsport leven. Heeft alles wel gezien en gedaan in de vechtsport. Daarom met uitstek de assistent trainer die je er altijd goed bij kan hebben voor je les. Zijn ook heel blij dat hij deel uit maakt van Helmsport.

Harry Noordberger

Assistent-trainer

Harry is onze assistent-trainer bij het kickboksen op de maandag- en woensdagavond. Met 26 jaar ervaring in de vechtsport. Harry is ons komen helpen bij de lessen. Hij is onze vliegende keeper voor onze nieuwe leden.

Anneke van der Leij

Jeugd Trainer

Anneke heeft een zwarte band Taekwondo. geeft al jaren les aan de jeugd in conflict beheersing en weerbaarheid. Nu heeft ze de handschoenen opgenomen om de jeugd te trainen in de vechtsport.