Over ons

Erwin van der Helm

Hoofdtrainer en oprichter Helmsport

Als hoofdtrainer verzorg ik de kickbokstrainingen op maandag-, woensdag- en donderdagavond.

Na jaren wedstrijden te hebben gedraaid op mondiaal niveau ben ik gaan lesgeven.  Ieder jaar neem ik nog deel aan toernooien op Europees en Wereld niveau. Het laatste hoogtepunt is de titel wereldkampioen karate die ik heb gewonnen in oktober 2018. Ondertussen heb ik 18 jaar ervaring in lesgeven en vind ik het inspirerend om mijn kennis en vaardigen over te brengen op allerlei mensen, jong en oud, ervaren en onervaren.

Henk Mik

Trainer

Mik is onze assistent-trainer bij het kickboksen op woensdagavond. Daarnaast geeft hij bootcamp kickboksen op zondagmorgen.
Zijn ervaring komt voort uit 6 jaar Shotokan en Kyokushinkai karate, 3 jaar Jiu Jitsu, 3 jaar Sanda en meer dan 20 jaar kickboksen.

Henry Pranger

Hoofdtrainer Kung-fu / Zelfverdediging

Henry is naast hoofdtrainer tevens mede-oprichter van de sportschool. Met zijn 35 jaar ervaring en zijn toewijding beschouwt hij vechtsport als een echte levensfilosofie.

Emil Mihaylov Spiridonov

Trainer

Emil heeft met zijn 20 jaar ervaring in de vechtsport. Hij geeft kickboksen en boksen.

Harry Noordberger

Assistent-trainer

Harry is onze assistent-trainer bij het kickboksen op de maandag- en woensdagavond. Met 26 jaar ervaring in de vechtsport. Harry is ons komen helpen bij de lessen. Hij is onze vliegende keeper voor onze nieuwe leden.

Anneke van der Leij

Jeugd-trainer

Anneke heeft een zwarte band Taekwondo. geeft al jaren les aan de jeugd in conflict beheersing en weerbaarheid. Nu heeft ze de handschoenen opgenomen om de jeugd te trainen in de vechtsport.