Personal Training

Personal training voor de wedstrijd vechter
Op onze hoofdlocatie het ATF op de Friesestraatweg. Hebben we een volledige dojo om te trainen. Van kracht- en explosiviteitstraining tot het begeleiden naar een wedstrijd toe. Gespecialiseerd in het overbruggen van de afstand naar je tegenstander toe. Of je nu naar binnen wilt in je kickbokspartij voor die ene stoot. Of je wilt de afstand wilt overbruggen om die ene takedown voor elkaar te kunnen krijgen in je mma partij. Je voetenwerk moet perfect zijn wil je die afstand kunnen overbruggen om het voor elkaar te krijgen.

Personal training voor niet-wedstrijdvechters
Personal training is niet alleen voor de wedstrijdvechter. Wil jij personal training en trainen op dezelfde manier waarop topvechters ook trainen? Trainen met kettlebells, losse stangen en dumbels? Ook dit is mogelijk. Ook zijn we erg bedreven met kabels en elastieken voor trainingsdoeleinden.

Personal training hoef je niet alleen te doen. Je kunt ook samen komen trainen. een Duo training. Samen met een vriend of vriendin een personal training sessie doen.

Gewicht verliezen
Vechtsport en dan met name de boks- en kickbokstrainingen zijn in combinatie met krachttraining de ideale manier om gewicht te verliezen. Ís het tijd om gewicht te verliezen en wil je trainen op de meest exclusieve en privélocatie van Groningen? Mail ons gerust voor meer informatie

Prijs
Personal training 1 op 1: €50,- per uur.