Personal Training

Personal training voor de wedstrijd vechter
Op onze hoofdlocatie het ATF aan de Suikerlaan. Hebben we een volledige dojo om te trainen. Van kracht- en explosiviteit training tot begeleiding naar een wedstrijd toe. Wil je nu naar binnen voor die ene perfecte stoot in je kickboks partij of i werken aan het overbruggen van afstand, take-downs of voetenwerk de prioriteit, kan je bij ons terecht!. Wij zullen je verder helpen op weg naar het grote moment.

Personal training voor niet-wedstrijdvechters
Personal training is niet alleen voor de wedstrijdvechter. Wil jij personal training en trainen op dezelfde manier waarop topvechters trainen? Trainen met kettlebells, losse stangen en dumbells? Ook dit is mogelijk. Zelf zijn we erg bedreven met kabels en elastieken voor trainingsdoeleinden.

Personal training hoef je niet alleen te doen. Je kunt ook samen komen trainen, in de vorm van een duo training. Samen met een vriend of vriendin een personal training sessie doen.

Gewicht verliezen
Vechtsport en dan met name de boks- en kickboks trainingen zijn in combinatie met krachttraining de ideale manier om gewicht te verliezen. Ís het tijd om gewicht te verliezen en wil je trainen op de meest exclusieve en privé locatie van Groningen? App of bel gerust voor meer informatie

Prijs
Personal training 1 op 1: €50,- per uur.