Haren

Vechtsport in Haren.

Op de maandag-, en woensdagavond verzorgt Helmsport vechtsport lessen in Haren.

Jeugd
Tijdens deze lessen wordt veel tijd en aandacht besteed aan de techniek van het Kickboksen. Daarnaast hangen er bokszakken om even helemaal los te kunnen gaan en is er ruimte om op speelse wijze te sparren. De les wordt altijd gesplitst I.V.M het niveau van elke leerling, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is.

Volwassenen
Iedereen kan meedoen aan deze les. Als lijfspreuk hebben we “morgen moeten we allemaal weer in actie”. Wat inhoud dat we trainen om fit te worden en blijven. We trainen op techniek, combinaties en conditie met oog op je persoonlijke wensen en behoeften. Dit wordt gedaan op verschillende manieren waaronder bokszak, duo en conditie training.

Op maandag is er om 17:30 een les voor de jongsten van 6 tot 10 jaar. Vervolgens is er om 18:30 een les voor de jeugd vanaf 10 tot 16 jaar. We sluiten de avond af met de volwassen groep om 19:30. Deze lessen worden gegeven door Jonathan en Dennie en vinden plaats in de sporthal. Rummerinkhof,  Rummerinkhof 8, Haren. 

Op de woensdag start om 19.00 de kickboksles voor de jeugd. Vanaf een jaar of 12 kun je hier aan meedoen. Deze les wordt geleid door Erwin van der Helm en Harry Noordberger. Om 20:00 start de kickboksles voor volwassenen. Vanaf een jaar of 16 kun je hier aan meedoen. Deze les wordt verzorgd door Erwin van der Helm en Henk Mik. De lessen zijn te volgen in sporthal de Buut, Hemsterhuislaan 8 te Haren.

Meedoen of een keer kijken? Altijd welkom!

Daarnaast biedt Helmsport ook personal training en duo-trainingen op gebied van vechtsport en krachttraining. Voor meer informatie kunt u bellen of appen met Erwin van der Helm op 06-50471216