Haren

Vechtsport in Haren.

Op de maandag-, en woensdagavond verzorgt Helmsport vechtsportlessen in Haren.

Op maandag is er om 17:00 een les voor de jongsten van 6 tot 10 jaar. Daarna is er een les voor de jeugd vanaf 10 jaar.

Deze lessen worden gegeven door Jonathan en Anneke en vinden plaats in de sporthal Rummerinkhof,  Rummerinkhof 8, Haren. 

De woensdag ziet er als volgt uit; om 17.00 starten we met de les Jukuki, onder leiding van Lilian Braaksma. Dit is een les voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. Het is een combinatie van Judo, Karate en Kung Fu. Spelende wijs maken de kinderen kennis met deze vechtsporten. Motorische vaardigheden als wel weerbaarder worden komen aan bod. De les duurt tot 18.00. Daarna is er een les voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar. Deze les is van 18:00 tot 19:00

Deze lessen worden verzorgd in het Schralakenhof, Geertsemaweg 3 in Haren. Een keer komen kijken en meedoen kan altijd.

Om 19.00 start de kickboksles voor de jeugd. Vanaf een jaar of 12 kun je hier aan meedoen. Deze lessen zijn onder leiding van Erwin van der Helm en Harry Noordberger. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan de techniek. Daarnaast doen we andere dingen, zo hangen er bokszakken om even helemaal los te kunnen gaan en is er ruimte om even te sparren op speelse wijze. De les wordt altijd gesplitst ivm het niveau van elke leerling, zo komt iedereen aan bod.

Deze lessen zijn te volgen in sporthal de Buut, Hemsterhuislaan 8 te Haren. Een keer kijken en meedoen kan altijd.

Dan start om 20:00 de kickboksles voor volwassenen. Vanaf een jaar of 16 kun je hier aan meedoen. Deze lessen worden verzorgd door Erwin van der Helm en Henk Mik. Iedereen kan meedoen aan deze les.Als lijfspreuk hebben we “morgen moeten we allemaal weer in actie”. Dat betekent dat we trainen om fit te worden en te blijven, we trainen veel op techniek, combinaties en conditie met oog voor je persoonlijke wensen en conditie. We doen dit op verschillende manieren waaronder bokszak-training. De lessen zijn te volgen in sporthal de Buut, Hemsterhuislaan 8 te Haren. Meedoen of een keer kijken? Altijd welkom!

Daarnaast biedt Helmsport ook personal training en duo-trainingen op gebied van vechtsport en krachttraining. Voor meer informatie kunt u bellen of appen met Erwin van der Helm op 06-50471216